כל הזכויות שמורות ל-'אביטה'. אין להעתיק, לערוך, לחתוך, לתרגם, או לאחסן במאגר מידע דף זה.
קראו את המצגת וענו על השאלות הבאות
1/6
שאלה 1
כיצד מוודאים שאין ברשותינו חמץ במהלך החג?
2/6
שאלה 2
האם מספיק לנקות את כלי הבישול?
3/6
שאלה 3
לשם מה נועד תהליך הכשרת הכלים?
4/6
שאלה 4
כיצד מכשירים כלי שבישלו בו חמץ במים?
5/6
שאלה 5
אילו כלים לא ניתן להכשיר כלל?
6/6
שאלה 6
באיזה מקרה מותר להשתמש בחמץ בפסח?
התרגול הסתיים
כל הכבוד